OVER CORE

Het verhaal van CORE

CORE is ontstaan door de persoonlijke behoefte aan goede en betrouwbare supplementen, als ondersteuning voor een actief sportleven. Eigen ervaringen met intensief sporten, moeite om te herstellen na een pittige training, het gebrek aan toename in kracht en uithoudingvermogen, stijve spieren en soms zelfs blessures, waren aanleiding om zelf een goed merk in voedingssupplementen en vitaminen in de markt te zetten.

Frank sport

Na een zoektocht naar een betrouwbare fabrikant van de beste supplementen en vitaminen werd CORE geboren. CORE heeft als missie zoveel mogelijk CrossFit atleten te helpen om blessurevrij en zonder klachten zijn of haar prestaties te verbeteren en resultaten en doelen te behalen. Kracht, uithoudingsvermogen, spiergroei, afvallen, focus en energie leveren. Ondersteund door middel van goede supplementen en vitaminen.

Met gebruik van de juiste supplementen en vitaminen beoefenen vele CrossFit atleten jaren lang intensief en zonder pijn aan rug, schouders, spierpijn of andere zeurende blessures, deze sport. De CORE supplementen ondersteunen jou bij het maken van progressie en het behalen van doelen.

CORE missie: Met hoogwaardige supplementen zoveel mogelijk sporters helpen om pijn- en blessurevrij het maximale uit hun training te halen.

FSSC en GMP
Veiligheid en controle

Aan kwaliteit besteden wij veel aandacht. We kiezen onze gecertificeerde leveranciers nauwkeurig, voeren elk jaar kwaliteitscontroles uit en doen steekproeven. Wij werken alleen met producenten die gecertificeerd zijn voor het produceren van voedingssupplementen volgens de Nederlandse wetgeving. De strenge eisen die bij het officieel certificeren komen kijken garanderen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast doen wij ieder jaar een audit bij onze producenten om te bekijken of ze nog steeds voldoen. Steekproefsgewijs laten wij ook ieder jaar supplementen testen bij een onafhankelijk laboratorium. Met deze maatregelen willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

DISTRIBUTIE
WAREHOUSE

In ons magazijn in Nederland liggen de producten van CORE opgeslagen. Vanuit hier verzenden we iedere dag alle bestellingen naar consumenten, gyms en resellers. Kleine pakketjes, grote dozen en volle pallets.

Bedrijfsgegevens

CORE

Donsvlinder 27
3544 DP Utrecht

Nederland

(geen bezoekadres)

KvK nummer: 55935184
BTW id: NL001923937B13
IBAN Bank: NL97 KNAB 0510 4456 24

hello@core-nutrition.nl

Contact us

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.