VERZENDING

Bestellen bij CORE is snel, eenvoudig, gratis en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt!

Supplementen en Kleding

Naast de supersnelle levering rekent CORE vanaf €49,- geen verzendkosten. bij bestellingen tot €49,- vragen wij een bedrag van €4,95 in de verzendkosten.

Je bestelling wordt verzonden met DPD. Indien je voor 15:00 uur besteld hebt (maandag t/m vrijdag) wordt je pakket de volgende dag geleverd. Let op: voor kleding is de levertijd langer, dit staat dan op de product pagina vermeld.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. De bezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat waar je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je track & trace pagina van DPD. Neem je ID bewijs of paspoort altijd mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

Training & Accessoires

De kosten voor verzending naar Nederland of België zijn als volgt:

  • €8,95 voor bestellingen lager dan €40,-.
  • Gratis voor bestellingen van meer dan €40,-.

Wij verzenden al onze pakketten en pallets met DHL. Kleinere pakketten tot 20 kg gaan met het particuliere netwerk mee (DHL For You). In België gaan de kleinere pakketten mee met BPost. U kunt uw track en trace dus ook bij BPOST invoeren.

Kleinere pakketten kun je ook bij een servicepunt van DHL bij jou in de buurt laten leveren. Zo hoef je niet thuis te blijven en kun je deze in je eigen tijd afhalen. Tijdens het afrekenen kun je hiervoor kiezen. Je kiest dan ook zelf een servicepunt.

Je ontvangt via het opgegeven e-mailadres een track & trace zodat je de zending kunt volgen. Binnen Nederland levert DHL ongeveer 98% binnen één werkdag en geldt voor pakketjes tot 20 kg dat de zaterdag een standaard leverdag is. Indien je bij ons iets voor 15:00 uur bestelt dan versturen wij het dezelfde dag. Indien je dus op vrijdag 14:30 uur een pakketje bestelt dat minder dan 20 kg weegt dan ontvang je deze op zaterdag. Binnen België, Luxemburg en Duitsland doet DHL er gemiddeld twee werkdagen over om je zending af te leveren.

Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging dan kun je via de track en trace zelf aangeven dat je het pakketje op een ander moment wenst te ontvangen. DHL For You en BPost proberen dit tot vier keer. Mocht dit niet lukken dan bezorgt DHL of BPOST het pakket de volgende dag bij een DHL of BPost Service Point dichtbij. DHL of BPost laat een kaartje achter in de brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd.

Grotere pakketten en pallets versturen wij met het zakelijke netwerk van DHL (DHL Europlus). Standaard hebben zij twee afleverpogingen. Let op: zij leveren alleen op werkdagen tussen 08:00 - 18:00 uur. Als dit niet lukt kun je altijd even contact met ons opnemen voor een extra afleverpoging in overleg. Lukt het dan ook niet, dan wordt de zending bij de dichtstbijzijnde terminal afgeleverd. Je kunt hier tussen 07:00 - 19:00 uur terecht.

Indien je een specifieke leverwens hebt mag je ons altijd mailen via hello@core-nutrition.nl. Wij reageren over het algemeen binnen 1 uur tijdens kantooruren.