WORD EEN CORE ATLEET?

Word jij een CORE atleet?

Heb je een relevante website gericht op sportvoeding, crossfit, bodybuilding, fitness of een andere sport? Ben je flink actief op social media en wil je jouw bezoekers informeren en adviseren op het gebied van supplementen, sportkleding of gerelateerde accessoires? Dan is het ambassadeur partnerprogramma van CORE Nutrition wat voor jou.

Als CORE merk ambassadeur promoot je de producten van CORE Nutrition op een website door middel van een hyperlink en een kortingscode. Op die manier biedt jij jouw klanten of volgers 10% korting op de producten van CORE en verdien jij tevens zelf ook 10%.Wat levert het jou als ambassadeur op?

Wanneer je besluit samen te werken met CORE Nutrition, levert dit een commissie per product op. Deze commissie loopt op tot 10% per bestelling. Wanneer een klant via jouw website, Youtube kanaal, Instagram account, etc. een bestelling doet voor €150,-, ontvang je een commissie van €15,-. Ook voor je eigen gebruik kun je voordelig producten bestellen.

Meld je aan!

  1. Meld je aan door een email te sturen naar hello@core-nutrition.nl en te vermelden dat je CORE ambassadeur wilt worden.
  2. CORE bekijkt je aanvraag en wanneer deze is goedgekeurd ontvang je een email terug met een kortingscode speciaal voor jou en de richtlijnen waaraan je dient te voldoen.
  3. Je gaat aan de slag als ambassadeur en je mag promoten zoveel als je wilt. Let op dat je je wel aan de richtlijnen houdt.

De samenwerking is nu gestart. Iedere eerste maandag van de nieuwe maand bekijken we het aantal verkopen en betalen we per bank de verdiende commissie uit aan je.

Veel gestelde vragen:

Q: Zit ik vast aan een contract?
A: Nee, je kunt de samenwerking op elk gewenst moment stoppen. Dit doe je eenvoudig door een email aan ons te sturen.

Q: Accepteert CORE Nutrition alle vormen van samenwerking?
A: Nee, CORE Nutrition kan jouw aanvraag ook weigeren als we vinden dat je kanaal te weinig overeenkomt met de kernwaarden en richtlijnen van CORE.

Kom je bij het team?