ONTMOET DE CORE ATLETEN

Deze atleten zijn je al voor gegaan en vertegenwoordigen het merk CORE. Zij promoten de CORE voedingssupplementen op hun social media kanalen en onze supplementen gebruiken ze uiteraard ook zelf. Volg ze op social media voor updates, inspiratie en informatie!

WORD EEN CORE AMBASSADEUR

Heb je een relevante website gericht op sportvoeding, crossfit, bodybuilding, fitness of een andere sport? Ben je flink actief op social media en wil je jouw bezoekers informeren en adviseren op het gebied van supplementen, sportkleding of gerelateerde accessoires? Dan is het ambassadeur partnerprogramma van CORE wat voor jou.

Als CORE merkambassadeur promoot je de producten van CORE op een website of social media door middel van een hyperlink en een kortingscode. Op die manier biedt jij jouw klanten of volgers 10% korting op de producten van CORE en verdien jij zelf ook 10% commissie.

Sluit jij je ook aan bij het CORE team?

CORE ATLEET
BORA BALKAN

Mijn naam is Bora, ik ben 22 jaar en ik ben Turks. Ik woon nu 1 jaar in Nederland en doe sinds 3 jaar mee aan CrossFit wedstrijden.

In mijn vrije tijd lees ik veel, ik mediteer, luister naar muziek, kijk graag films en ik houd erg van reizen. Verdere interesses: voeding en het bereiden van maaltijden.

Ik heb gestudeerd aan de Yasar University in Izmir, Turkije, in de richting Logistics.

CORE ATLEET
Pascal Sibbald

Dit is Pascal Sibbald, 36 jaar en wonend in Roosendaal. Pascal komt uit de judowereld en heeft tot zijn 21e op het allerhoogste niveau gejudood. Hij is onder meer naar het EK -17 jaar en de militaire wereld spelen geweest en heeft diverse titels op zijn naam.

Pascal is nu werkzaam bij het Ministerie van Defensie als Militair Human Factors instructeur. Naast dat Pascal een fulltime baan heeft, is hij ook eigenaar van Crossbox #noexcuses in Roosendaal.

In zijn vrije tijd vind Pascal het heerlijk om te gaan vissen. Hij is meerdere keren per jaar naar zijn tweede thuis in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai).

CORE ATLEET
Bastiaan van Woerkom

Dit is Bastiaan van Woerkom, 34 jaar en werkzaam als operator op een raffinaderij. Bastiaan is al 8 actief binnen CrossFit, waarvan de afgelopen 4 jaar competitief. Voor Bastiaan aan CrossFit begon heeft hij 8 jaar lang aan MMA (Mixed Martial Arts) gedaan.

CORE Atleet
Omar Khathiri

Dit is Omar Khathiri, 40 jaar oud, woonachtig in Hoorn. Omar is een professionele Olympische gewichthefcoach. In zijn topvorm heeft hij eenmaal 150 kg snatch en 185 kg clean & jerk gemaakt! Omar heeft nog steeds veel motivatie om weer aan gewichthefwedstrijden deel te nemen. Hij is meerdere malen kampioen geworden in Nederlandse competities. Nationaal Kampioenschap 2022, kampioen 2023, SBD 2021 (recordhouder) en heeft deelgenomen aan het Europees Kampioenschap in 2022. Omar heeft dus enorm veel kennis om zijn atleten naar een hoger niveau te coachen. Zijn doel in 2024: Europese Masters Kampioenschappen 🏅 en Wereld Masters Kampioenschappen🏅, Nationale Kampioenschappen 🇳🇱🏅

Hobby's en interesses: Familie, muziek, koken, sport (ook coaching).

CORE ATLEET
Veerle Schepers

Veerle is 33 jaar en werkzaam als docent en onderzoeker bij Fontys ICT. Omdat zij het coachen bij CrossFit Strijp zo leuk vond en er zo veel energie uit haal om de leden naar een hoger niveau te helpen is ze bewust 32 uur gaan werken bij Fontys zodat ze het coachen niet op hoefde te geven. Ze coacht nu 2 jaar en doet zelf bijna 4 jaar aan CrossFit. Momenteel focust ze met name op weightliften, onder begeleiding van een online coach. Daarnaast probeert ze nog twee dagen per week een WOD te doen. 

Hobby's en interesses: Verder is Veerle ook gek op boardsports zoals snowboarden, splitboarden en kitesurfen. Helaas is het soms lastig hier de tijd voor te vinden. 

CORE Atleet
Thirza den Boer

Hobby's en interesses: CrossFit.

CORE Atleet
Michel Bakker

Ik ben Michel Bakker, 38 jaar en mede-eigenaar van CrossFit Capelle aan den IJssel, YourProgram en Burpee Talk. Met 10 jaar aan CrossFit-ervaring ligt mijn huidige focus op het begeleiden van atleten die de top willen bereiken. Mijn secundaire doel is binnen de top 3 van de fitste mannen in mijn leeftijdsklasse in Nederland te staan.

Hobby's en interesses: Eigenlijk gaat al mijn tijd op aan CrossFit, maar als ik wat vrije tijd heb, geniet ik ervan om lekker niets te doen. Op de bank een filmpje kijken of een leuke podcast beluisteren, dat vind ik heerlijk!

CORE Atleet
Jorien Feddes

Mijn naam is Jorien, 25 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik heb totaal geen achtergrond in sport en vond dit ook nooit leuk, totdat ik een tijd geleden een proeflesje kwam doen bij de box waar ik nu train. Na een periode van "gewoon maar wat doen", train ik sinds een tijdje onder begeleiding van Michel wat me nog meer plezier geeft in CrossFit. Ik vind vooral het trainen zelf super leuk en toe werken naar wedstrijden.

Hobby's en interesses: CrossFit!

CORE Atleet
Marcha van Glaanen Weijgel

Marcha heeft altijd diverse sporten gedaan omdat ze nooit kon kiezen uit één sport. Na haar sportopleiding heeft ze 17 jaar een conventionele sportschool gehad die ze samen met haar man Oliver runde. In 2014 maakte ze kennis met Crossfit en startte ze haar eerste CrossFit box. In 2018 heeft ze zich als 5de van de wereld in haar leeftijdsgroep geplaatst op de CrossFit Games. Momenteel heeft ze een personal training en small group gym in Amsterdam. Oliver is ook een fanatieke crossfitter en hun beide zonen zijn dol op fitness.

Hobby’s en interesses: Sport, familie en ondernemen.

CORE ATLEET
Rebekka Hoek

Rebekka woont samen met haar vriend in Spijkenisse. Ze doet nu 3,5 jaar aan CrossFit. Daarvoor heeft ze 23 jaar geturnd op het hoogste niveau.  

Hobby's en interesses: Uit eten, slapen, hiken in de bergen, fietsen, festivals, uitjes met vrienden en familie en spelen met haar kat Poekie.

CORE ATLEET
Ruben Mounourij

Ruben woont in Katwijk, samen met zijn vriendin. Hij is 29 jaar en van jongs af aan al bezig met sport. Ruben en Tess zijn beiden zeer competitief ingesteld en doen geregeld mee aan CrossFit wedstrijden.

Sporten: CrossFit en waterpolo. Ruben CrossFit vanaf zijn 20e, nu dus zo'n 9 jaar. Waterpolo speelt hij vanaf zijn 6e al. 

Interesses: Sport, Wintersport (snowboarden), muziek, koken, lifestyle (persoonlijke groei en ontwikkeling), vrienden, gamen en natuurlijk crossfit (ook coaching).

CORE ATLEET
MENNO STEGEMAN

Dit is Menno Stegeman. Hij woont in Zwolle samen met zijn dochter. Hij heeft een vriendin en zij heeft een zoon.

Sporten: Menno traint al 28 jaar en is 44 jaar jong. Sinds 2018 doet hij mee aan Men's Physique wedstrijden in de lengteklasse en bij de masters!

Interesses: In de weekenden plannen ze veel uitjes en gaat hij graag samen met zijn vriendin uit eten, mits niet in een wedstrijd prep.

CORE ATLEET
Kimberly Murks

Sporten: Fitness, bodypump, X-core, bodyshape

Interesses: Fashion, lifestyle, fotografie/modelling

CORE ATLEET
Malcom Westerhof

Sporten: Bodybuilding

Interesses: Sport en eten!

CORE ATLEET
Merel Voogt

Sporten: Bikini Fitness Atleet

Interesses: Psychologie, motorrijden, kickboksen en eiwitrijke receptjes bakken :)

CORE ATLEET
Luc de Vries

Sporten: Fitness en basketbal

Interesses: Sport, coaching, ondernemen

CORE ATLEET
Jorieke Steenaart

Sporten: Crossfit, golfsurfen

Interesses: Sport als doel, sport als middel, voeding en bewegingsonderwijs

CORE ATLEET
Shelley-Ann

Sporten: Personal training, fitness, krachttraining, bodybuilding

Interesses: Fitness, eten, ondernemen
en content creating

CORE ATLEET
Maikel Roeterdink

Sporten: Bodybuilding, motorcross, fietsen

Interesses: Vissen