ONTMOET DE CORE ATLETEN

Deze atleten zijn je al voor gegaan en vertegenwoordigen het merk CORE. Zij promoten de CORE voedingssupplementen op hun social media kanalen en onze supplementen gebruiken ze uiteraard ook zelf. Volg ze op social media voor updates, inspiratie en informatie!

WORD EEN CORE AMBASSADEUR

Heb je een relevante website gericht op sportvoeding, crossfit, bodybuilding, fitness of een andere sport? Ben je flink actief op social media en wil je jouw bezoekers informeren en adviseren op het gebied van supplementen, sportkleding of gerelateerde accessoires? Dan is het ambassadeur partnerprogramma van CORE wat voor jou.

Als CORE merkambassadeur promoot je de producten van CORE op een website of social media door middel van een hyperlink en een kortingscode. Op die manier biedt jij jouw klanten of volgers 10% korting op de producten van CORE en verdien jij zelf ook 10% commissie.

Sluit jij je ook aan bij het CORE team?

CORE Atleet
Thirza den Boer

Hobby's en interesses: CrossFit.

CORE Atleet
Michel Bakker

Ik ben Michel Bakker, 38 jaar en mede-eigenaar van CrossFit Capelle aan den IJssel, YourProgram en Burpee Talk. Met 10 jaar aan CrossFit-ervaring ligt mijn huidige focus op het begeleiden van atleten die de top willen bereiken. Mijn secundaire doel is binnen de top 3 van de fitste mannen in mijn leeftijdsklasse in Nederland te staan.

Hobby's en interesses: Eigenlijk gaat al mijn tijd op aan CrossFit, maar als ik wat vrije tijd heb, geniet ik ervan om lekker niets te doen. Op de bank een filmpje kijken of een leuke podcast beluisteren, dat vind ik heerlijk!

Jade Hensen

Ik ben Jade, 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Fabian Hermans in Arnhem en samen trainen we bijna elke dag onder leiding van een coach. Ik beoefen nu 2 jaar CrossFit en wedstrijden meedoen op elite/rx niveau vind ik het allerleukste aan de sport. Dit seizoen hoop ik mij te plaatsen voor de German- en French Throwdown.

Hobby's en interesses: CrossFit, gezellige spelletjesavonden en languit op de bank samen met Fabian!

Jorien Feddes

Mijn naam is Jorien, 25 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik heb totaal geen achtergrond in sport en vond dit ook nooit leuk, totdat ik een tijd geleden een proeflesje kwam doen bij de box waar ik nu train. Na een periode van "gewoon maar wat doen", train ik sinds een tijdje onder begeleiding van Michel wat me nog meer plezier geeft in CrossFit. Ik vind vooral het trainen zelf super leuk en toe werken naar wedstrijden.

Hobby's en interesses: CrossFit!

Fabian Hermans

Ik ben Fabian, 26 jaar en woon samen met mijn vriendin in Arnhem. Op mijn 16e was
ik al fanatiek aan het trainen in de sportschool en ik heb 3.5 jaar geleden de overstap gemaakt naar CrossFit. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan grote wedstrijden in Europa zoals de French Throwdown en de German Throwdown. Hopelijk lukt me dit volgend jaar weer en kan ik dan meedoen voor de prijzen.

Hobby's en interesses: Uiteraard CrossFit. Sport en werk kosten mij doorgaans erg veel tijd. Dus als ik wat vrije tijd over heb ben ik heel goed in niks doen, maar ook strips lezen of mijn vriendin Jade irriteren vind ik erg leuk 😉.

CORE ATLEET
ERIN GUY

Mijn naam is Erin, ik ben 19 jaar oud, ik woon in Rotterdam maar oorspronkelijk ben ik geboren in Zuid-Afrika. Ik ben opgegroeid met veel verschillende sporten, maar vooral turnen. Ik beoefen nu 7 jaar CrossFit en doe sinds anderhalf jaar professioneel mee aan wedstrijden. Dit seizoen hoop ik een wedstrijdticket te bemachtigen en deel te nemen aan de crossfit-wedstrijden van 2024, ik kijk ook naar het Dubai Fitness Championship en Wodapalooza!

Hobby's en interesses: Vooral eten en slapen, maar ik houd ook van bakken, tijd doorbrengen met mijn kat en waargebeurde misdaad lezen.

CORE Atleet
Marcha van Glaanen Weijgel

Marcha heeft altijd diverse sporten gedaan omdat ze nooit kon kiezen uit één sport. Na haar sportopleiding heeft ze 17 jaar een conventionele sportschool gehad die ze samen met haar man Oliver runde. In 2014 maakte ze kennis met Crossfit en startte ze haar eerste CrossFit box. In 2018 heeft ze zich als 5de van de wereld in haar leeftijdsgroep geplaatst op de CrossFit Games. Momenteel heeft ze een personal training en small group gym in Amsterdam. Oliver is ook een fanatieke crossfitter en hun beide zonen zijn dol op fitness.

Hobby’s en interesses: Sport, familie en ondernemen.

CORE ATLEET
Rebekka Hoek

Rebekka woont samen met haar vriend in Spijkenisse. Ze doet nu 3,5 jaar aan CrossFit. Daarvoor heeft ze 23 jaar geturnd op het hoogste niveau.  

Hobby's en interesses: Uit eten, slapen, hiken in de bergen, fietsen, festivals, uitjes met vrienden en familie en spelen met haar kat Poekie.

CORE ATLEET
Ruben Mounourij

Ruben woont in Katwijk, samen met zijn vriendin. Hij is 29 jaar en van jongs af aan al bezig met sport. Ruben en Tess zijn beiden zeer competitief ingesteld en doen geregeld mee aan CrossFit wedstrijden.

Sporten: CrossFit en waterpolo. Ruben CrossFit vanaf zijn 20e, nu dus zo'n 9 jaar. Waterpolo speelt hij vanaf zijn 6e al. 

Interesses: Sport, Wintersport (snowboarden), muziek, koken, lifestyle (persoonlijke groei en ontwikkeling), vrienden, gamen en natuurlijk crossfit (ook coaching).

CORE ATLEET
MENNO STEGEMAN

Dit is Menno Stegeman. Hij woont in Zwolle samen met zijn dochter. Hij heeft een vriendin en zij heeft een zoon.

Sporten: Menno traint al 28 jaar en is 44 jaar jong. Sinds 2018 doet hij mee aan Men's Physique wedstrijden in de lengteklasse en bij de masters!

Interesses: In de weekenden plannen ze veel uitjes en gaat hij graag samen met zijn vriendin uit eten, mits niet in een wedstrijd prep.

CORE ATLEET
Dennis Veenbrink

Sporten: Zaalvoetballen, fitnessen in de Gym, crossfit, bootcamp combo (MMT), kickboksen 

Interesses: Family en vrienden

CORE ATLEET
Kimberly Murks

Sporten: Fitness, bodypump, X-core, bodyshape

Interesses: Fashion, lifestyle, fotografie/modelling

CORE ATLEET
Ralph van de Pavert

Sporten: Karten, fitness

Interesses: Lifestyle, vrienden

CORE ATLEET
Nomie Verweij

Sporten: Fitness

Interesses: Krachttraining, fashion, wandelen

CORE ATLEET
Malcom Westerhof

Sporten: Bodybuilding

Interesses: Sport en eten!

CORE ATLEET
Louis ter Maaten

Sporten: Fitness, volleybal, mountainbiking

Interesses: Schoenmakerij

CORE ATLEET
Merel Voogt

Sporten: Bikini Fitness Atleet

Interesses: Psychologie, motorrijden, kickboksen en eiwitrijke receptjes bakken :)

CORE ATLEET
Luc de Vries

Sporten: Fitness en basketbal

Interesses: Sport, coaching, ondernemen

CORE ATLEET
Jorieke Steenaart

Sporten: Crossfit, golfsurfen

Interesses: Sport als doel, sport als middel, voeding en bewegingsonderwijs

CORE ATLEET
Shelley-Ann

Sporten: Personal training, fitness, krachttraining, bodybuilding

Interesses: Fitness, eten, ondernemen
en content creating

CORE ATLEET
Maikel Roeterdink

Sporten: Bodybuilding, motorcross, fietsen

Interesses: Vissen