RETOURNEREN

Volgens het Europees recht heb je 14 dagen recht op het herroepingsrecht. De termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door jou is ontvangen.

Het product dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden met eventuele labels er nog aan en zonder gebruik sporen. In het geval van gebruik sporen of geopende verpakking (pot), wordt het product niet retour genomen.

Wanneer je een product terug wilt sturen, vragen we je vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk je naam en het ordernummer, dit versneld de verwerking van je retour.

Het te retourneren product dient binnen 14 dagen in het bezit te zijn van CORE op het retouradres:

CORE Nutrition

Donsvlinder 27

3544 DP  Utrecht

Nederland

Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, mits anders toegezegd door CORE. Hierbij draag je zelf de verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd en dat de producten onbeschadigd aankomen.

Wanneer je de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 15 dagen weer in ons bezit is, ontvang je het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Terugbetaling doen wij met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; voor deze terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Let op: in geval van credit card betaling is een retour boeking vaak pas zichtbaar op je credit card overzicht aan het einde van de maand/termijn.